گوشت گوسفند و خواص آن
خواص گوشت گوسفند
- زمانی که صحبت از تأمین امگا 3 بدن به میان می آید ناخودآگاه ذهن ما به سمت آجیل و ماهی کشیده می شود، اما باید بدانید که گوشت گوسفند دارای میزان قابل توجهی از امگا 3 می باشد.
- گوشت گوسفند حاوی میزان بالای پروتئین می باشد.
- گوشت گوسفند منبع غنی از آهن است. مصرف تکه ای از این گوشت می تواند 20% از آهن مورد نیاز روزانه بدن یک مرد و 12% آهن مورد نیاز روزانه بدن یک زن را تأمین کند. آهن موجود در گوشت گوسفند برای پیشگیری از کم خونی ضروری است. خاصیت آهن موجود در گوشت گوسفند جذب راحت آن توسط بدن است. از آنجائیکه آهن یک عنصر حیاتی جهت تشکیل گلبولهای قرمز خون می باشد مصرف این گوشت بسیار مفید می باشد.
- با مصرف گوشت گوسفند شما می توانید 45% از روی مورد نیاز بدن که برای رشد و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری می باشد را دریافت کنید. روی موجود در گوشت گوسفند نسبت به روی موجود در خوراکیهای دیگر نظیر لبنیات و حبوبات راحت تر جذب بدن می شود.
- گوشت گوسفند و بره منبع بسیار خوبی از ویتامینهای گروه B می باشد.این گروه از ویتامین ها برای سوخت و ساز بهتر بدن ضروری می باشد. با مصرف قسمتی از گوشت این حیوان فرد می تواند 100% از نیاز ویتامین B12 روزانه خود را دریافت کند.
- گوشت گوسفند حاوی عناصر کمیابی نظیر مس،منگنز و سلنیم می باشد.
- با استفاده از روشهای جدید قصابی و خرد کردن گوشتها، با جدا کردن چربیهای اضافی، میزان چربی موجود در گوشتها نیز بسیار کمتر شده است. به عنوان مثال استیک ران گوسفند دارای 5% چربی می باشد.
- نیمی از چربی موجود در گوشت گوسفند، اشباع نشده است به همین جهت برای سلامتی انسان مفید بوده و به طور معمول مصرف این نوع گوشت در رژیم های غذائی سالم توصیه می شود.